петок, 15. октомври 2021. Вести денес: 129
home Познати

И тоа дочека да го види светот од кралицата Елизабета – за прв пат се појави во јавноста со овој детаљ на себе, годините си го прават своето

И тоа дочека да го види светот од кралицата Елизабета – за прв пат се појави во јавноста со овој детаљ на себе, годините си го прават своето

Ова издание на кралицата Елизабета дефитивно не го очекуваше никој, таа ги изненади сите со своето појавување на Вестминстерската опатија.

Имено, кралицата користеше бастун за време на својата служба, а ова всушност претставува и првпат кралицата да користи бастун во јавноста.

И беше потребен да се потпре и да излезе од автомобилот.

Коронавирус