четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Познати

Гоца Тржан и сопругот без влакна на јазикот: Среде емисија и кажа каде ќе имаат односи

Гоца Тржан и сопругот без влакна на јазикот: Среде емисија и кажа каде ќе имаат односи

Гоца Тржан и сопругот Раша важат за пар кој нема влакна на јаикот и отворено зборуваат за нивниот однос, но и за односот во креветот.

Во една емисија каде гостуваа двајцата, Раша зборуваше за живот на село.

-Планирам да ја продадам куќата каде живееме, да одиме на село, таму ќе направам када од дрва, рече Раша.

На ова Гоца го прашала каква врска има тоа со неа, на што сопругот и одговори:

-Па, во таа када ќе имаме с*кс, рече Раша.

Во емисијата Гоца зборувала и за тоа како се запознале, но и дека не го запознала веднаш со нејзината ќерка која тогаш имала 4,5 години. Смета дека се треба да се прави внимателно и постепено кога се децата во прашање.

Коронавирус