четврток, 8. декември 2022. Вести денес: 50
Во живо

„Св. Климент Охридски, стожерот на македонската грамотност“

home Познати

Го прашаа Саша Матиќ зошто носи часовник кога е слеп, неговиот одговор им ја затвори устата на злобниците

Го прашаа Саша Матиќ зошто носи часовник кога е слеп, неговиот одговор им ја затвори устата на злобниците

Во една од емисиите на Огнен Амиџиќ тој прочитал навредлива порака на еден гледач која била упатена за популарниот пејач кој е слеп, Саша Матиќ.

– Ако Саша може да носи часовник, јас можам да носам прслуче по дома, напишал твитерџијата.

Матиќ на ова културно му одговорил дека секојдневно носи часовник, а не само на спотовите.

Потоа ефектно го “спуштил“. Саша го допрел часовникот и го кажал точното време.

Тоа е посебен часовник за слепи лица, а твитерџијата стана мета на остри реакции.

Qatar 2022