четврток, 28. мај 2020. Вести денес: 121
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Познати

Фото: Пријателите на Врањеш со хит маици си поигруваат со Карлеуша

Фото: Пријателите на Врањеш со хит маици си поигруваат со Карлеуша

Тие направиле маици со интересен натпис и се фалат со нив на социјалните мрежи.

Пријателите на Врањеш носат маици на кои пишува: Не е.е ниту убав ниту упорен, туку Огнен Врањеш.

Коронавирус