среда, 31. мај 2023. Вести денес: 100
Во живо

Трибина на тема „Политики за развој енергетскиот сектор“

home Познати

ФОТО: Ова слатко дете денес е популарна личност во Македонија, ќе го препознаете ли?

ФОТО: Ова слатко дете денес е популарна личност во Македонија, ќе го препознаете ли?

Можете ли да погодите која популарна личност од Македонија се наоа на оваа фотографија?

Владимир Блажев, или Панчо од ДНК, објави фотографија од 1990 година од времето кога учел основно училиште во скопската населба Аеродром и кога хит беше да се има „кремче“ фризура.

Фотографијата на Панчо предизвика бура емоции, особено кај пријателите од неговата генерација, кои, како што велат, кога немале гел, „кремчето“ го правеле со сапун и вода.