четврток, 28. септември 2023. Вести денес: 81
home Познати

ФОТО: Македонскиот пејач во семејна идила со сопругата и трите дечиња

Тој имаше голем број на настапи во земјава и странство, а со македонски народни песни често ја забавуваше македонската дијаспора.
ФОТО: Македонскиот пејач во семејна идила со сопругата и трите дечиња

Популарниот македонски пејач oбјави фотографии на социјалните мрежи од неговото семејство – сопругата Ивана и трите дечиња.

Пејачот Ѓоко Јовиќ од „Енерџи бенд“ заедно со неговото семејство, со овие фотографии ја заокружија изминатата година, како една од најуспешните за него.

Тој имаше голем број на настапи во земјава и странство, а со македонски народни песни често ја забавуваше македонската дијаспора.