четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 198
home Познати

ФОТО: Ќерката на Дино Мерлин никогаш не се појавува во јавноста – Гордост на родителите која дипломираше на Оксфорд

Дино Мерлин е еден од најпопуларните и најуспешните пејачи на Балканот.
ФОТО: Ќерката на Дино Мерлин никогаш не се појавува во јавноста – Гордост на родителите која дипломираше на Оксфорд

Тој кариерата ја градеше исклучиво врз основа на квалитетот на музиката, ретко како дел од центарот на скандалите.

Важи за семеен човек, а своето семејство љубоморно го крие од очите на јавноста.

Долги години е во брак со сопругата Амела, со која ги има ќерката Наида и синот Хамза.

Наида има 31. година, а синот Хамза 25. Млади и паметни луѓе, чиј окус е на работните успеси.

Наида дипломирала на Оксфорд во Велика Британија.Мерлин во неколку наврати и интервју споменал дека Наида никогаш не ја интересирале материјалните работи и дека е приземна и вредна девојка.

Коронавирус