среда, 19. јануари 2022. Вести денес: 52
home Познати

Дарко Лазиќ и во апстиненцијална криза, кога е свесен бара од лекарите да му „донесат нешто“

Дарко Лазиќ и во апстиненцијална криза, кога е свесен бара од лекарите да му „донесат нешто“

Борбата за живот на српската ѕвезда продолжува откако во текот на ноќта повторно бил опериран и од неговите бели дробови биле извлечени два литра крв.

Денеска не биле дозволени посети дури ни на најблиските роднини и пријатели. Неговите родители се во вистинска агонија, а неговата мајка за медиумите изјавила дека по несреќата, сите се несреќни и полуживи.

Според докторите, во исто време на пејачот му се случува и апстиненцијална криза. Тој никогаш не криел дека ужива во алкохолот и опијатите, па кризата била на некој начин и очекувана. Како што пренесуваат српските медиуми, тој цело време кога е свесен, бара од лекарите да му „донесат нешто“.

Коронавирус