четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 151
home Познати

Бура од емоции: Џамбазов со стиховите на Балашевиќ се збогува со големата ѕвезда (ВИДЕО)

Бура од емоции: Џамбазов со стиховите на Балашевиќ се збогува со големата ѕвезда (ВИДЕО)

Со стиховите од неговата песна „Словенска“, Игор Џамбазов му испрати последен поздрав на Ѓорѓе Балашевиќ.

Ќе ве облеат емоциите од прекрасниот вокал на Игор и тагата по смртта на големата ѕвезда.

Коронавирус