петок, 6. декември 2019. Вести денес: 103
home Познати

Беа екстра комбинација во Југославија, а денес не сака да ја види: Оваа реченица од Локица го навреди Чолиќ

Беа екстра комбинација во Југославија, а денес не сака да ја види: Оваа реченица од Локица го навреди Чолиќ

Беше голема ѕвезда на југословенската естрада и една од најубавите јавни личности на екс Југославија. Лепосава Стевановиќ, позната како Локица со својата група настапуваше со Здравко Чолиќ.

Иако Локица го сметаше како за брат,тој се навредил кога изјавила дека нема талент за играње. Кога се вратил од војска Чола престанал да комуницира со неа.

-По таа изјава престана нашето пријателство. Морав тоа да го изјавам оти менаџерот Рака Мариќ тоа од мене го бараше. Навистина ми е жал бидејќи никогаш не зборувам лоши работи за луѓето. Објаснив дека Чола нема талент за играње, но со време, со доста вежбање, ќе научи да игра. Сакам да се смирам со него и поради неговата жена и деца. Можеби тоа беше некоја тогашна суета, изјавила Локица.

Најнови вести