четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 177
home Познати

„Амадеус“ со трогателна порака се прости од прерано починатиот член

„Амадеус“ со трогателна порака се прости од прерано починатиот член

Со голема болка и неизмерна тага во нашите срца, ве известуваме дека денес, 24.11.2020 година, нашиот Бојан Златановиќ Токан не’ напушти прерано, се наведува во соопштението на бендот АМАДЕУС:

„Неизбришливата трага на Токан ќе продолжи да живее преку Амадеус и сите нас, низ сето она што пред сè ни го довери како голем човек, низ ритамот што го вткаа во нашите срца и низ сеќавањата со кои ни ги облагородуваше душите.

Амадеус ве сака засекогаш.

Му благодариме на целиот персонал на болницата „Д-р Драгиша Мишовиќ“ за несебичната жртва и работата во борбата против оваа злобна болест.

Држете се и пазете се! “

Коронавирус