четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 209
home Познати

Актерот од „Чиста љубов” го скрши оваа трагедија: Не поминува ден да не боли!

Иван Херцег, главниот јунак од хит серијата „Чиста љубов", пред две години имаше голема загуба од која што раните уште му крварат.
Актерот од „Чиста љубов” го скрши оваа трагедија: Не поминува ден да не боли!

Иван Херцег, главниот јунак од хит серијата „Чиста љубов”, пред две години имаше голема загуба од која што раните уште му крварат.

Тој остана без мајка си и вели дека тоа му било нешто најтешко во животот.

– Ми се случи трагедија, доста ми беше тешко, а тоа го пренесов и на ликот во серијата. Не поминува ден да не се сетам на тоа. Иако животот оди напред, не е лесно, вели тој.

Најнови вести

Коронавирус