понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 137
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Познати

Ако вашите деца гледаа „Дајте музика“, а сега им е досадно во изолација – пуштете им го овие видеа со важни пораки

Ако вашите деца гледаа „Дајте музика“, а сега им е досадно во изолација – пуштете им го овие видеа со важни пораки

Гледаа ли вашите дечиња „Дајте музика“? Дали се досадуваат во изолација?

Главните јунаци на „Дајте музика“ снимија видеа со пораки за тоа како да се поминат овие денови,

Пуштете им ги овие пораки на вашите деца, ќе се забавуваат и ќе научат нешто.

Видеата се превземени од Фејсбук страницата на „Дајте музика“.

Коронавирус