вторник, 17. мај 2022. Вести денес: 166
home Музика

ВИДЕО: Здравковски со максимален број гласови во наредниот круг на „Ѕвездите на Гранд“

ВИДЕО: Здравковски со максимален број гласови во наредниот круг на „Ѕвездите на Гранд“

Огнен Здравковски од Македонија во првиот круг на „Ѕвезди на Гранд“ се претстави со песната „Тајно моја“ од Тоше Проески после која добил три гласа.

Во продолжување ја запеал „Звао сам је Емили“ од Здравко Чолиќ, а потоа ѕидовите продолжиле да паѓаат.

На крај имал максимален, седум, број на поени со кои премина во наредниот круг.

Најнови вести

Коронавирус