среда, 25. ноември 2020. Вести денес: 36
home Музика

ВИДЕО: Колку поглупава песна и спот толку поголема слушаност и гледаност

ВИДЕО: Колку поглупава песна и спот толку поголема слушаност и гледаност

Српскиот пејач МЦ Стојан кој се прослави со песната „Ла Мајами“, денес во етерот промовираше нова песна „Удахни дубоко“.

Според текстот и содржината слободно може да заклучиме дека колку поглупава песна и спот, толку поголема ќе биде слушаноста и гледаноста.

Да не должиме многу заклучете сами за што збориме:

Коронавирус