вторник, 23. јули 2019. Вести денес: 87
home Музика

ВИДЕО: Хармоникаш го доби најголемиот бакшиш на свадба – буквално лежеше во пари

ВИДЕО: Хармоникаш го доби најголемиот бакшиш на свадба – буквално лежеше во пари

Милион или два…овој хармоникаш го доби најголемиот бакшиш во животот и воедно најголемиот бакшиш снимен некогаш на камера.

Се работи за хармоникашот Милош од Србија кој собра богатство на свадба.