четврток, 21. јануари 2021. Вести денес: 1
home Музика

Тарабунов ја објави новата песна „Безвременска“

Тарабунов ја објави новата песна „Безвременска“

Александар Тарабунов со нова песна ги изненади своите фанови. Нејзиниот наслов е „Безвременска“.
Освен со неговиот прекрасен вокал, Тарабунов даде голем придонес за оваа песна. Тој е автор на музиката и аранжманот. Заедно со Зоран Зонде Стојановски учествувале во пишувањето на текстот.

Погледнет:

Коронавирус