четврток, 23. мај 2019. Вести денес: 57
home Музика

Слушнете ја „Драма“ на Перо Пандилоски (ВИДЕО)

Слушнете ја „Драма“ на Перо Пандилоски (ВИДЕО)

Како и што најави, Перо Пандилоски објави нешто поинакво од тоа што досега го работел.

Перо дефинитивно завзема високо место на македонската поп сцена, ова е неговата 12-та песна и веќе се очекува албумот првенче.

„Драма“ ја напиша Магдалена Цветкоска – ЕНА, а музиката и аранжманот се во креација на Адис Исмаили, долгогодишен пријател не Перо.

-Бидејќи двајцата сме од Гостивар, доволно се знаеме. Му оставив одврзани раце на Адис да направи нешто за мене. Мислам дека ме пронајде во целост-рече Перо.