четврток, 27. јуни 2019. Вести денес: 18
home Музика

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Настапува Македонија и Тамара! (ВИДЕО)

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Настапува Македонија и Тамара! (ВИДЕО)

Веднаш по оваа песна  и претставникот на Сан Марино, под реден број 8 настапува нашата претставничка Тамара Тодевска со песната „Proud“.

Македонија обезбеди пласман во четвртокот како прво пласирана во финалето вечерва.