четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 193
home Музика

Ретко ја покажува во јавноста- вака изгледа сопругата на Здравко Чолиќ (ФОТО)

Ретко ја покажува во јавноста- вака изгледа сопругата на Здравко Чолиќ (ФОТО)

Популарниот пејач и вети љубов во далечната 2001 година. Веќе скоро 17 години уживаат во хармоничен брак, а Чола со Александра има две ќерки – Уна и Лара.

Го следи на секој чекор, иако ретко се случува да се појави во јавност.

– Секој човек сака да се грижат за него. Мислам дека тоа беше од клучно значење. Одамна се сретнавме во Макарска, Александра студираше во Белград, продолживме да се гледаме, со текот на времето почнавме да се забавуваме. Таа ме победи со едноставност и приврзаност.  Таа ми е посветена, мисли за мене, таа се грижи, таа е чесна и скромна, изјави Чола.

Коронавирус