недела, 31. мај 2020. Вести денес: 78
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Музика

Публиката во шок: Концертот на Харис Џиновиќ откажан

Публиката во шок: Концертот на Харис Џиновиќ откажан

Концертот на Харис Џиновиќ кој требало да биде одржан вчера во Бања Лука е откажан, бидејќи немало услови за негово одржување.

Според босанските медиуми, дел од опремата на бината била оштетена, па затоа не можело да се оржи концерот.

-Им се извинуваме на сите кои дојдоа на концертот, кој за жал, мора да биде откажан – навеле од градот Бања Лука.

Саша Марковиќ, менаџерот на Харис Џиновиќ, реколл дека концертот е откажан бидејќи пејачот не бил безбеден.

Коронавирус