четврток, 30. март 2023. Вести денес: 136
home Музика

Пред 13 години сите ја обожаваа во „Ѕвездите на Гранд“ – денес никој не би ја препознал

Пред 13 години сите ја обожаваа во „Ѕвездите на Гранд“ – денес никој не би ја препознал

Пејачката Славица Чуктераш учествуваше во првата сезона „Ѕвезде Гранда“ откако оствари прилично добра кариера.

Нејзините песни сите ги знаевме и со задоволство ги пеевме, а Славица секогаш ги имаше едни од најубавите.

Таа пред неколку години целосно се повлече од јавноста, се омаже за фудбалерот Владимир Аврамов и роди девојче. Денес понекогаш се огласува на друштвените мрежи, а скоро секоја нејзина објава иако ретка, завршува во медиумите.

Како и да е, денес Славица неспорно изгледа одлично.

#story

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on