петок, 18. ноември 2022. Вести денес: 70
home Музика

Пејачот Перо Пандилоски ја доби првата новогодишна честитка

Пејачот Перо Пандилоски ја доби првата новогодишна честитка

Првата новогодишна честитка пејачот Перо Пандилоски ја доби од своите ученици.

Периодов поради целокупната ситуација на музички план е во краток застој но како професор по информатика сериозно придонесува во образованието во овие тешки моменти во услови на пандемија.

По изгледот на честитката може да заклучиме дека учениците навистина го почитуваат и се задоволни од неговите предавања.

Пандилоски и во минатото се истакнуваше во професорската кариера дури и кога беше најактивен со музиката.

Пред некоја година го понесе златниот медал на државен натпревар по категорија за најдобра веб страна.

Коронавирус