вторник, 28. јануари 2020. Вести денес: 0
home Музика

Новиот хит на Вале Гулабица ќе ве остави без зборови

Новиот хит на Вале Гулабица ќе ве остави без зборови

Да вистина е, Вале Гулабица има нов хит со многу длабок текст кој не може да го смисли секој. Запејте си: „Да да, вистина, и кафето истина, ај друго ќе ставиме, оваа ноќ ќе славиме.“ А сега ислушајте го „хитот“ до крај, ако можете…