четврток, 28. мај 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Музика

Најново од македонската pап сцена, љубовна песна на која се кpшаат женските срца : Вечерва се препадна

Најново од македонската pап сцена, љубовна песна на која се кpшаат женските срца : Вечерва се препадна

Веројатно сакаше да каже прОпадна, затоа што прЕпадна не е ни збор, ама не е важно, важно е да се изрази љубовта преку рапот!

Коронавирус