петок, 16. септември 2022. Вести денес: 8
home Музика

МОЌЕН ТЕКСТ ВО КОЈ ЌЕ УЖИВАТЕ: „Првата љубов искрена – тоа е МАКЕДОНИЈА“ (ВИДЕО)

МОЌЕН ТЕКСТ ВО КОЈ ЌЕ УЖИВАТЕ: „Првата љубов искрена – тоа е МАКЕДОНИЈА“ (ВИДЕО)

Секоја чест за македонската група „Ласт експедишн“ и нивните пријатели! Во вистински момент ја покажаа силната љубов кон својата држава Македонија.

Текстот, на прво слушање, се чини толку кроток, а буди бура од емоции кои може да ги издржи само едно македонско срце.

Песната се вика „Мајка“, а мајката е Македонија.

Ќе уживате во секој збор, во секој стих!

Коронавирус