понеделник, 11. ноември 2019. Вести денес: 138
home Музика

Емотивен текст и мелодија која допира до срце: Ќе уживате во песната „Мајко“ на Влатко Лозаноски (ВИДЕО)

Емотивен текст и мелодија која допира до срце: Ќе уживате во песната „Мајко“ на Влатко Лозаноски (ВИДЕО)

На неколку денови пред големиот концерт, Влатко Лозановски денес ја промовираше песна „Мајко“.

Автор на музиката и аранжманот е Лазар Цветковски, текстот го потпишува Магдалена Цветковска.

„Не жали, жали, не жали за ништо веќе не жали, кажи ми моја мајко утеха дај ми само, излажиме бар ти“-ова е дел од текстот кој сигурно ќе ве привлече да ја чуете песната.