недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 99
home Музика

ДРАМА ВО ЕМИСИЈАТА: Учесник во „Ѕвездите на Гранд“ го удри Саша Поповиќ и му искрши заб – скокна од столица и вресна (ВИДЕО)

ДРАМА ВО ЕМИСИЈАТА: Учесник во „Ѕвездите на Гранд“ го удри Саша Поповиќ и му искрши заб – скокна од столица и вресна (ВИДЕО)

Водителот Воја Недељковиќ откри дека незгодна ситуација се случила неодамна во „Звездите на Гранд“, кога за време на баражот, натпреварувачот Бојан Павловиќ случајно го удрил Саша Поповиќ.

Имено, Поповиќ го држел микрофонот и рече кој кандидат оди следен, а кога се приближил до Бојан и го кажал неговото име за следниот круг, кандидатот не можеше да ја сокрие среќата, па со крик скокна од столчето.

Во тој момент тој дури и не забележал дека го удрил микрофонот со лактот, кој потоа го удрил Саша и му го скршил забот.

Во тој момент Поповиќ се покрил и го праша водителот Војо Недељковиќ дали може да се види пукнатина, а потоа продолжи професионално да си ја работи својата работа, како ништо да не се случило.

Оваа анегдота ја спомена само споменатиот водител во емисијата „Звездите на Гранд специјал“, а како изгледаше, можете да видите во видеото.

ЕУРО 2020

Македонија