недела, 5. декември 2021. Вести денес: 0
home Музика

Дамјан Стојаноски запеа: Никогаш Северна

Дамјан Стојаноски запеа: Никогаш Северна

Во Македонија, крушата под круша паѓа…

Така било, така и ќе остане за навек…..

“Никогаш северна” е најновата песна на внукот на големиот Македонски пејач и родољуб Војо Стојаноски, која беше објавена вчера на јутјуб каналот на младиот Дамјан..

Младиот Дамјан Стојаноски со огромна љубов и со жар пее за Македонија на сите свои настапи.

Оваа нова песна веруваме ќе прерасне во химна на нашата генерација, која ќе се пее долго време.

Коронавирус