петок, 27. јануари 2023. Вести денес: 83
home Скопје

Жугиќ: Големи, здрави, повеќедецениски дрва, наместо да ги дислоцираат, ги решија по кратка постапка

Жугиќ: Големи, здрави, повеќедецениски дрва, наместо да ги дислоцираат, ги решија по кратка постапка

Членот на Советот на Град Скопје, Јелена Жуѓиќ денеска обвини дека во аеродром се сечат повеќедецениски дрва, наместо да се дислоцираат. Локалната власт ги сече дрвата за изградба на станбени објекти.