недела, 31. мај 2020. Вести денес: 27
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Жителите на улица „Вангел Тодоровски“ утре без вода

Жителите на улица „Вангел Тодоровски“ утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација добиено е известување, дека на ден 19.05.2020 вторник, поради изведување на водоводен приклучок од Ф-100мм на ул.Вангел Тодоровски бб, прекинато водоснабдување од 09:00 часот ќе имаат корисниците на дел од истата улица до завршување со активностите. (општина Аеродром)

Коронавирус