среда, 28. септември 2022. Вести денес: 164
home Скопје

Жителите на Даме Груев се жалат: Секоја вечер се пали депонијата во Ново Село и смрди на пластика

Жителите на Даме Груев се жалат: Секоја вечер се пали депонијата во Ново Село и смрди на пластика

Жителите на Даме Груев се жалат секоја вечер се пали депонијата во Ново Село смрди на пластика.

-Дали градот или општинските власти помислуваат на жителите или на своите блиски кои го дишат истиот смрдлив и загаден воздух! Сред лето прозор да не можеш да отвориш или надвор да седиш!, пишуваат на Фејсбук страницата Ѓорче Петров.

Коронавирус