четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 196
home Скопје

Жителите на Аеродром револтирани од Марин: Дојде живот- некои садеа 50.000 садници, други ги сечат

Жителите на Аеродром револтирани од Марин: Дојде живот- некои садеа 50.000 садници, други ги сечат

Граѓани на општина Аеродром се почесто испраќаат критики за работата на градоначалникот Златко Марин од СДСМ.

На Фејсбук страната “Аеродром во моето срце” денес се коментира за сечењето на садниците во општината.

-Додека некои садеа над 50.000 садници, други сечат на ангро. Нека ни е на здравје аеродромци новиот градоначалник. Дојде живот во вистинска смисла на зборот, напишаа тие.

Коронавирус