сабота, 28. ноември 2020. Вести денес: 68
home Скопје

„Жално е што му направивте на Скопје“

„Жално е што му направивте на Скопје“

Вака личеше депонијата во Шуто Оризари по нејзиното чистење од каде беа извадени над 200 м3 смет или колку цело фудбалско игралиште. Останатите слики се од денеска. Жално и тажно што му правите на Скопје. Дојде “живот” во Шуто Оризари. Барем да го одржувате тоа што вие оставено а не да купувате контејнери и камиони кои се дупло поскапи од тие што веќе сме ги имале, напиша поранешниот градоначалник на Скојпе, Коце Трајановски.

Коронавирус