вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Загаденоста во Центар 3 пати над дозволената

Загаденоста во Центар 3 пати над дозволената

Покрај штетните пм 10 честички, во воздухот во Центар е забележано високо ниво на азот диоксид, сулфур диоксид и јаглерод моноксид.

Коронавирус