петок, 28. јануари 2022. Вести денес: 117
home Скопје

Зафировски: Со мојот тим ја изработивме најобемната програма со над 100 проекти за Карпош

Зафировски: Со мојот тим ја изработивме најобемната програма со над 100 проекти за Карпош

Јас сум д-р Оливер Зафировски, специјалист педијатар, вработен во детсктата болница Козле.
Во изминатите 2 години со мојот тим ја изработивме најобемната програма. Таа е на 60 страни и во неа има над 100 проекти. Во периодов пред нас јас и мојот тим ќе го посетиме секој дом и ќе ви ја доставиме програмата, вели кандидатот за градоначалник на општина Карпош од ВМРО-ДПМНЕ.

-Затоа ве повикувам на 17 октомври да го заокружите бројот 7, за да можеме да градиме нова иднина. За нови #проекти, за нови #промени, за нови #победи!
Ве повикувам да создадеме нова иднина.

Коронавирус