петок, 3. декември 2021. Вести денес: 161
home Скопје

Зафировски доби поддршка од Борко Ристовски (ФОТО)

Зафировски доби поддршка од Борко Ристовски (ФОТО)

Докторот Оливер Зафировски, кандидат на ВМРО ДПМНЕ за градоначалник на општина Карпош доби поддршка од Борко Ристовски.

Зафировски истакна дека спортот е важен дел од неговата програма.

„Спортот го гради и јакне телото, а со тоа и духот!

Во здраво тело здрав дух. Благодарам на Борко и комисијата за спорт на ВМРО-ДПМНЕ за поддршката која ја добивам“ – истакна тој.

Коронавирус