вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 76
home Скопје

ЗА ЦЕНТАР СО ДУША: Поддршка и унапредување на училишните спортски клубови, најавува Котлар

ЗА ЦЕНТАР СО ДУША: Поддршка и унапредување на училишните спортски клубови, најавува Котлар

Во насока на унапредување на системот на натпревари во училишниот спорт, Општина Центар ќе продолжи со поддршка на училишни спортски клубови во повеќе спортови кои треба да претставуваат основа за остварување на огромните општествени придобивки кои ги претполага развојот и негувањето на училишниот спорт.

За Центар со душа.

#СоздадиНоваИднина, пишува на својата Фејсбук страница универзитетскиот професор и кандидат за градоначалник на општина Центар Наташа Котлар.

Коронавирус