вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 97
home Скопје

За Центар со душа – Наташа Котлар ветува енергетско ефикасни фасади за градинките и училиштата, замена на столаријата и санитаријата

За Центар со душа – Наташа Котлар ветува енергетско ефикасни фасади за градинките и училиштата, замена на столаријата и санитаријата

Проектот ќе опфаќа замена на постојните фасади со нови енергетско-ефикасни, инсталирање опрема за надворешна апсорпција на штетни гасови и соединенија во воздухот, замена на дотраената столарија, реконструкција на санитарните јазли и подови.

За Центар со душа, пишува кандидатот за градоначалник на општина Центар Наташа Котлар.

Коронавирус