среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 150
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Водоснабдувањето на „АСНОМ“ е нормализирано

Водоснабдувањето на „АСНОМ“ е нормализирано

Уличниот дефект од Ф-100 мм на Булевар “АСНОМ“ бр.84 во населба Аеродром е саниран.

Водоснабдувањето е нормализирано во 15:30 часот.

Коронавирус