понеделник, 30. јануари 2023. Вести денес: 158
home Скопје

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Лисиче

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Лисиче

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата продолжуваат со предизборните активности во рамтикте на предизборната кампања за локалните избори од вториот круг кои што треба да се одржат во недела на 31-ви октомври.

Во раамките на тие активности, ВМРО-ДПМНЕ вечерва со почеток од 20:15 ќе одржи мини митинг пред ТЦ во Лисиче, на кој ќе се обрати и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан МИцкоски.