недела, 13. јуни 2021. Вести денес: 23
home Скопје

Во вторник голем дел во Скопје без струја

Во вторник голем дел во Скопје без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 09.02.2021 година вторник, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од с. Горно Лисиче. ( Општина Аеродром )
– од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул. Христо Татарчев, (подулица бр. 22). ( Општина Кисела Вода )
– од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Бранко Заревски, ( делот помеѓу Пазарот и Поштата во нас. Драчево ). ( Општина Кисела Вода )
– од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Боривое Милошевски. ( Општина Гази Баба )

ЕУРО 2020

Македонија