четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 40
home Скопје

Во тек е асфалтирање на пешачка патека во Градски парк позади Луна паркот

Во тек е асфалтирање на пешачка патека во Градски парк позади Луна паркот

Во тек е асфалтирање на пешачка патека во Градски парк позади Луна паркот

Екипи на Јавното претпријатие Улици и патишта – Скопје денес асфалтираат пешачка патека во Градскиот парк на просторот позади Луна паркот на површина од 500метри квадратни.

Патеката е со должина од 100метри и широчина од 5метри и денес ќе биде целосно асфалтирана.

На санација и реконструкција на пешачките патеки во градскиот парк се работи интензивно изминативе месеци и екипите периодов ќе продолжат да ги рекоструираат и останатите патеки во просторот позади Луна паркот.

Коронавирус