четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Во понеделник делови од Бутел, Кисела Вода и Карпош ќе бидат без струја

Во понеделник делови од Бутел, Кисела Вода и Карпош ќе бидат без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, во понеделник 08.02.2021 година без електрична енергија ќе останат дел од општина Бутел, Кисела Вода и Карпош.

– од 08:30 до 15:00 часот, корисниците од ул. Марко Крале. ( Општина Бутел )
– од 09:00 до 15:30 часот, корисниците од ул. Невена Георгиева Дуња и ул.368, ( Општина Кисела Вода )
– од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул.Варшавска. ( Општина Карпош )

ЕУРО 2020

Македонија