четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 148
home Скопје

Во понеделник без вода дел од една улица во општина Карпош

Во понеделник без вода дел од една улица во општина Карпош

Заради промена на затварач ф-80 мм на ул.Ванчо Мицков 26 во понеделник без вода ќе бидат дел од корисниците на истата улица.

Како што информираат од ЈП Водовод и канализација водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09 часот, се до завршување на активностите.

Коронавирус