недела, 9. август 2020. Вести денес: 76
home Скопје

Во петок без струја делови од Петровец, Сопиште и Ѓорче Петров

Во петок без струја делови од Петровец, Сопиште и Ѓорче Петров

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваaт дека за ден 31.07.2020 година (петок), планирани се следните технички зафати во електро-системот во градот Скопје.

– во периодот од 07:40 – 15:00 часот корисниците на дел од село Ќојлија . (општина Петровец)
– во периодот од 08:30 – 15:00 часот во село Горно Соње улиците од број 1 до број 10. (општина Сопиште);
– во периодот од 08:30-11:00 часот корисниците на дел од с.Волково улиците со број 20 и бр.22. (општина Ѓорче Петров);

Коронавирус