четврток, 16. јули 2020. Вести денес: 12
home Скопје

Во Ново Лисиче ќе се воведува зонско паркирање?!

Во Ново Лисиче ќе се воведува зонско паркирање?!

Општина Аеродром и Јавното претпријатие „Градски паркинг“ ја разгледуваат можноста за воведување зонско паркирање во дел на општината.

Од општината соопштуваат дека зонското е со цел да им излезат во пресрет на барањата на граѓаните и да се олесни паркирањето.

Парламентарни избори 2020