петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 10
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Скопје

Во наредните три дена можни прекини во водоснабдувањето во Драчево и Долно Лисиче

Во наредните три дена можни прекини во водоснабдувањето во Драчево и Долно Лисиче

Oд 10.03.2020 до 13.03.2020 година етапно ќе се врши чистење, дезинфекција и испирање на двете комори во резервоарот за питка вода – Драчево.

Во посочениот период од 08:00 часот до завршување со активностите ќе бидат можни кратки прекини на водоснабдувањето во нас. Драчево и дел од с. Долно Лисиче. (Општина Кисела Вода и Аеродром )

Коронавирус