четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 34
home Скопје

Во еден од најубавите паркови на Скопје, наместо дрвја растат коли (ФОТО)

Во еден од најубавите паркови на Скопје, наместо дрвја растат коли (ФОТО)

Во еден од најубавите паркови на Скопје, оној посветен на партизанката Вера Јоциќ за која Ацо Шопов ја напиша „Очи“, наместо дрвја растат коли, реагираат членовите Во Одбрана на Дебар Маало.

Коронавирус