недела, 19. септември 2021. Вести денес: 0
АКТУЕЛНО

ЦРН РЕКОРД НА ПОЧИНАТИ ВО ЗЕМЈАВА: Денеска над 40 починати, НАЈМЛАДИОТ НА САМО 18 ГОДИНИ!

home Скопје

Во Буџетот на Град Скопје нема средства за проект фонд за поддршка на млади таленти

Во Буџетот на Град Скопје нема средства за проект фонд за поддршка на млади таленти

Градот Скопје на својата 23та седница расправа за предлог буџетот на Град Скопје за 2019година.

На денешната седница, во рамките на амандманската расправа советничката Анета Стојановска-Стефанова предложи амандман со кој во Буџетот на Град